Menu

Függőágy.hu ☼ Függőágybolt

1000
8000
Keresés a termékek között

Bejelentkezés

Kosár

A kosár még üres. Tegyél bele egy szép függőágyat!

Magyarország egyetlen függőágy- és függőszék szaküzlete

A Függőágybolt címe: 1112 Budapest, Olt utca 10. 
(Elköltöztünk a Fehérvári útról.)

Minden nap 8-20 óráig jöhetsz, ha személyesen szeretnél árut átvenni, de célszerű az előzetes egyeztetés, nehogy elkerüljük egymást.

Ha nincs határozott elképzelésed, vagy még nem döntöttél, esetleg egyiket-másikat kipróbálnád, akkor is várunk, és nagyon szívesen segítünk a választásban.

Mielőtt elindulnál, írj vagy hívj!
06-70-6513160
info@fuggoagy.hu

 

A webshop is naprakész, rendelj bátran, gyorsan kiszállítjuk.

A függőágy.hu-n bankkártyával is fizethetsz, de ha a készpénz szimpatikusabb, választhatod az utánvétet.

A függőágyak, függőszékek, állványok és tartozékaik importőre és forgalmazója, bankkártyás fizetés esetén az elfogadó: 

ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártyás fizetés révén kényelmesen és biztonságosan vásárolhatsz áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után az Unicredit Bank fizetőoldalára irányítunk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethetsz bankkártyájáddal. Csak annyi a dolgod, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattints, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadd. A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben a Maestro bankkártyádon ilyen nem található, érdeklődj Bankodnál.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődj bankodnál, hogy a kártyád felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

A megrendelést követően visszaigazolást küldünk, itt ellenőrizheti a kiválasztott termékeket. Amennyiben az e-mail nem érkezik meg, kérjük jelezd e-mailben vagy telefonon! Az online vagy telefonon megrendelt függőágyat az átvételétől számított 14 munkanapon belül - indok nélkül - visszaszolgáltathatod, a termék árát visszatérítjük. A termék visszaszolgáltatásának díját (pl. postai díj vagy utazási költség) és a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő károkat a vásárlónak kell állnia.

Elfogadott bankkártyák:

A szállítás Magyarország területén ingyenes 50 ezer forint feletti rendelés esetén. Ez alatt 2590 Ft.

A raktáron lévő termékeket általában a következő munkanapon átadjuk a futárcégnek. A kézbesítés az ezt követő munkanapon történik, általában a délelőtti órákban. Banki előre utalás esetén a vételár megérkezése után indul a fenti folyamat.

Ha olyan terméket is rendelsz, ami épp nincs, alapesetben összevárjuk az egészet és egyben küldjük. 
 
A külföldi szállítás díja a csomag tömegétől függ, így akkor számoljuk ki, amikor a kosárban vannak a termékek és ki van választva a célország és a fizetési mód is. A külföldi szállítási idő a távolság függvényében általában 2-3-4-5-6 nap.
 

A leadott rendelésektől való elállási jog gyakorlására vonatkozó törvényi szabályozást a 17/1999. (II.5). kormányrendelet tartalmazza.

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül.

Kézhezvételi időpont a bolti átvétel esetében a rendelés bolti átvételének időpontja, házhoz szállítás esetében a futártól történő átvétel időpontja. Személyes átvételi mód nem zárja ki az elállási jog érvényesítését.

A terméket saját költségén küldje vissza a Függőágybolt címére (1112 Budapest, Olt utca 10.), és 30 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát. Elállás esetén a vásárlót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli.

Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

A Függőágybolt követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából fakadó károk megtérítését.

Adatvédelem

Az Ön személyes adatainak védelme a Függőágy Bt. és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak ( 1992. évi LXIII. törvény).

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk, kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

A részletes általános szerződési feltételeinket itt találja.

 

Függőágybolt 1112 Budapest Olt utca 10.

Függőágybolt 1112 Budapest Olt utca 10.

Függőágybolt 1112 Budapest Olt utca 10.

Függőágybolt 1112 Budapest Olt utca 10.

Fizetés bankkártyával

Webshopunkban fizethetsz bankkártyával is. Gyors és biztonságos.

Elfogadott bankkártyák:

Személyes átvétel

A Függőágybolt elköltözött a Fehérvári útról! Az új címünk: 1112 Budapest, Olt utca 10.

Minden nap nyitva, de mielőtt jössz, telefonálj!
Mobil: 06-70-6513160
Email: info@fuggoagy.hu


Ingyenes szállítás

Minden függőágyat és függőszéket ingyenesen szállítunk házhoz! A csomagod május másodikán indul és harmadikán ér hozzád.

Telefonos megrendelés

Ha telefonon szeretnél megrendelést leadni, hívd a 06-70-6513160-ös számot nyitvatartási időben!

Asztali verzió